Salih Müslim: Ankara saldırısıyla hiçbir ilgimiz yok

imc tv’ye telefonla bağlanan PYD Eş Başkanı Salih Müslim, Yadigar Anlı’nın sorularını yanıtladı. Müslim, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun “Saldırıyı PYD-YPG yaptı''  iddialarını yalanlayarak, ''açıklanan...

imc tv’ye telefonla bağlanan PYD Eş Başkanı Salih Müslim, Yadigar Anlı’nın sorularını yanıtladı. Müslim, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun “Saldırıyı PYD-YPG yaptı''  iddialarını yalanlayarak, ''açıklanan isimle ilgili hiçbir ilişkilerinin olmadığını’ söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’daki saldırının faili olarak Demokratik Birlik Partisi (PYD) ile  Halk Savunma Güçleri’ni (YPG) göstermişti.

imc tv yayınına telefonla bağlanan PYD Eş Başkanı Salih Müslim ise saldırıyla hiçbir ilgilerinin olmadığını, “Salih Neccar'' olarak açıklanan saldırganı da tanımadıklarını söyledi.

Müslim, bu açıklamanın Türkiye’nin Rojava’ya top atışlarıyla başlattığı saldırıyı tırmandırmaya yönelik olduğunu belirtti.

Müslim, “Bu suçlamanın nedeni Suriye’ye müdahale için bir hazırlık yapmaktır. Suçlamanın nedeni budur,'' dedi ve ''yapılan saldırı ile Davutoğlu’nun açıkladığı isimle hiçbir ilgilerinin bulunmadığı’ yönündeki beyanını bir kez daha yineledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gazze halkının mücadelesine desteğimiz sürecek
Diyanet'ten 'Audi A8 makam aracı' açıklaması 'Şehir dışı programı için kiralanıyor'
1 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
'Felaket 3 ay önceden başladı'
Türkiye artık ucuz değil: Türk tatil beldeleri ilk 10'a giremedi