Salih Uçan Beşiktaş'a veda ediyor! İşte o sürpriz anlaşma!: Dünya devine transfer olacak!

Sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmesi beklenen milli yıldız Salih Uçan'ın yeni durağı belli oldu. Yıldız orta saha oyuncusu, dünya deviyle anlaşmaya vardı. İşte o detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında İstanbulspor'un konuğu olacak Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin yıldız orta saha oyuncusu Salih Uçan, sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmeye hazırlanıyor. Tecrübeli futbolcunun yeni durağı herkesi şaşırttı!

İŞTE SALİH UÇAN'IN SÜRPRİZ ANLAŞMASI!

Sezon sonunda Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erecek olan milli yıldız Salih Uçan'ın yeni geleceği merak konusu oldu. 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun yeni durağı belli oldu.

Sabah'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan Serie A devi Lazio ile prensip anlaşmasına vardı.

Bu sezon Beşiktaş forması altında 29 karşılaşmada görev alan milli oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol 5 asiste imza attı. 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 5 milyon euro olduğu öğrenildi.

30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu daha önce İtalya'da Roma ve Empoli forması altında görev almıştı. Mili yıldızın sezon sonunda İtalyan deviyle resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'e Dönüyor: Galatasaray'da Kritik Hamle Öncesi Heyecan!
Çaykur Rizespor, Hatayspor maçı için idmanda!
Montella'dan kadro kadrajı!
NBA'de Sezonun En İyi Çaylakları Belli Oldu: Genç Yetenekler Parlıyor!
Futbolseverler Dikkat! 3 Muhteşem Maç Bu Kanallarda Şifresiz Yayında!