Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı

Salihli'de şaka amacıyla av tüfeğiyle arkadaşını vuran genç, yaşamını yitiren dostunu kazara vurdu. Olayın ardından gözaltına alınan M.E.U. hakkında soruşturma başlatıldı. Silah güvenliği önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Salihli-Gölmarmara yolu Canlı Hayvan Pazarı civarlarında yaşanan trajik bir olayda, 16 yaşındaki M.E.U. isimli genç, arkadaşı Serhat Arslan'a şaka yapmak amacıyla elindeki av tüfeğini doğrulttu. Ancak tüfeğin kazara ateş alması sonucunda Arslan göğsünden vuruldu ve hayatını kaybetti. Olayın ardından M.E.U. gözaltına alınırken, detaylı bir soruşturma başlatıldı. Bu acı olay, silah kullanımı ve güvenliği konusunda yeniden dikkatleri çekti.

Salihli-Gölmarmara yolu Canlı Hayvan Pazarı civarlarında, 16 yaşındaki M.E.U. adlı bir genç, şaka yapmak amacıyla elindeki av tüfeğini arkadaşı 21 yaşındaki Serhat Arslan'a doğrulttu. Ancak tüfeğin kazara ateş alması sonucunda Arslan göğsünden vuruldu ve olay yerinde yaşamını yitirdi. M.E.U. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu talihsiz olayın ardından yetkililer, silah kullanımı konusunda daha fazla dikkat ve güvenlik önlemi alınması gerektiğini vurguladılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türkiye'deki 5 Büyük Yabancı Özel Okula Milyonlarca Ceza Yağdı!
TÜGVA ve Ensar Vakfı ile imzalanan protokolleri feshedildi!
Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!