Annesi Karşıydı! Özcan Deniz Genç Aşkıyla Sessiz Sedasız Evlendi

Eski eşi Feyza Aktan’la büyük kavgalar yaşayan ve davalık olan Özcan Deniz genç aşkı Samar Dadgar’la sessiz sedasız evlendi. Özcan Deniz'in annesi geçtiğimiz aylarda “Ben Özcan’ın evlenmesine karşıyım” demişti.

Özcan Deniz kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle yine gündemde. Geçen günlerde kameralara yakalanan ve geçen yıl yılbaşında evlilik teklif ettiği İranlı sevgilisi Samar Dadgar’la nikah masasına oturmayı düşünüp düşünmediği sorusuna “Kısmet” yanıtını veren Deniz'den bomba hamle...

Eski eşi Feyza Aktan’la oğlunun velayeti nedeniyle kanlı bıçaklı olan Deniz’in Zekeriyaköy’deki evinde hafta sonu sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özcan Deniz’in nikaha çok az sayıda kişiyi davet ettiği ve evdeki hazırlıklar için çağrılan kişilerden de ağızlarını sıkı tutmalarını rica ettikleri gelen bilgiler arasında…

Dubai’ye giden Deniz, önümüzdeki günlerde dostlarıyla bir araya gelip kutllakin yapacak. Özcan Deniz’in annesi geçen aylarda “Ben Özcan’ın evlenmesine karşıyım” demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

İnci Taneleri dizisi final yapmayacak
Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti
Kerem Bürsin yeni filmine hazırlanıyor