Şamil Tayyar’dan Aziz Yıldırım’a çağrı: Gel yeni bir sayfa açalım

Fenerbahçe'ye kurulan şike kumpasının en ateşli savunucularından olan ve 'Sporda Şiddet Yasası değişirse milletvekilliğinden istifa ederim' resti çeken AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ''partili cumhurbaşkanlığı’nı...

Fenerbahçe'ye kurulan şike kumpasının en ateşli savunucularından olan ve 'Sporda Şiddet Yasası değişirse milletvekilliğinden istifa ederim' resti çeken AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ''partili cumhurbaşkanlığı’nı merkeze alan anayasa değişikliği referandumunda ''Evet’ oyu vermesi için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a çağrıda bulundu.

Kişisel Twitter hesabından paylaştığı video mesajda, “Sayın Aziz Yıldırım, FETÖ mağduru olduğunu söylüyorsun. FETÖ’yle mücadelede Recep Tayyip Erdoğan ve kendin dışında hiç kimsenin olmadığını söylüyorsun'' diyen Tayyar, şöyle devam etti: “Her şey geride kalsın. Gel yeni bir sayfa açalım. Önümüzde kritik bir seçim var. Sen de biliyorsun, ben de iyi biliyorum ki; Recep Tayyip Erdoğan olmazsa FETÖ’yle mücadele yarım kalır. Bu mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürmek için ben ''Evet’ diyorum, sen de ''Evet’ diyor musun?''

Yıldırım, son olarak 31 Ağustos 2016’da kendisi için, “Şike davasından aldığı cezadan kurtulmak için FETÖ ile pazarlık yaptı'' diyen Tayyar’ın bu çağrısına henüz bir cevap vermedi.

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in sosyal medyada başlattığı ''Evet’ kampanyasına katılanlar bugüne dek tanıdıkları ya da ''Evet’ oyu vereceği düşünülen isimlere çağrıda bulunuyordu.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Başkan Ertemur 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı yayımladı
Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
Erdoğan, Özel’le buluşmadan Bahçeli’ye danıştı; perde arkası hareketli
Önce il başkanları, sonra MYK değişecek
MHP yüzde 50+1'in değişmemesi gerektiğini söylüyor