Şamil Tayyar'dan çarpıcı Hulusi Akar iması: 15 Temmuz aydınlanmadı, kahraman dediklerimiz aslında darbeni

15 Temmuz darbe girişimi sırasında derdest edilen komutanların tutulduğu Akıncı Üssü Karargah binasının koridor görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile dönemin Genelkurmay...

15 Temmuz darbe girişimi sırasında derdest edilen komutanların tutulduğu Akıncı Üssü Karargah binasının koridor görüntüleri ortaya çıkmıştı. 
Görüntülerde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile dönemin Genelkurmay 2'inci Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in darbeci askerler tarafından üste getirilişleri yer alıyor.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise Melih Gökçek'in kanalı Beyaz Tv'de görüntüleri yorumladığı programda çok çarpıcı bir imada bulundu. Tayyar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in darbeciler tarafından kelepçelendiğini belirterek "Diğer komutanlara ise farklı bir muamele var, sebebi ne?" dedi. 

Şamil Tayyar sözlerine "15 Temmuz'un üzerine gidilmiyor, gidilse hain ilan edilenlerin kahraman, kahraman ilan edilenlerin de hain olduğu anlaşılır" ifadeleriyle devam ederken, Beyaz TV ekranlarında "GÖRÜNTÜLERDE YAŞAR GÜLER DERDEST EDİLİYOR, ANCAK HULUSİ AKAR'IN DURUMU BELİRSİZ" kj'si belirdi. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı