Şamil Tayyar'dan CHP'li vekillere hakaret: İtler, ayyaşlar!

AKP'nin Anayasa ve Meclis İçtüzüğün ihlal ederek Meclis'ten geçirmeye çalıştığı anayasa değişiklik paketi gerginliği tırmandırdı. Açık hüküm olmasına rağmen kapalı oylamayı ihlal eden ve sabaha kadar Meclis'i açık...

AKP'nin Anayasa ve Meclis İçtüzüğün ihlal ederek Meclis'ten geçirmeye çalıştığı anayasa değişiklik paketi gerginliği tırmandırdı. Açık hüküm olmasına rağmen kapalı oylamayı ihlal eden ve sabaha kadar Meclis'i açık tutarak paketi bir an önce geçirmeyi hedefleyen AKP'nin bu tutumuna karşı CHP gece yapılan görüşmeler sırasında kürsüyü işgal etti.

MECLİS'TE YUMRUKLAR KONUŞTU

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın CHP'liler tarafından ayağından ısırıldığını söyledi. Balta'nın fotoğrafını paylaşan Tayyar, CHP'li vekillere Twitter hesabı üzerinden hakaretler yağdırdı.

ŞAMİL TAYYAR HAKARET ETTİ

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, görüşmeer sırasında kürsüyü işgal eden CHP Milletvekillerine Twitter üzerinden ağır hakaretler etti. Tayar, "Kürsü işgali sonlandırıldı, itler ve ayyaşlar kovuldu, milletin Meclis'i mesaisine dönüp 5. maddeyi 343 oyla kabul etti, iradesine sahip çıktı" diye tweet attı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek