Şampiyonlar Ligi’nde Gecenin Sürprizleri!

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dorukta! Napoli-Barcelona ve Porto-Arsenal maçlarında gecenin kahramanları belli oldu. Napoli-Barcelona karşılaşmasında 1-1'lik eşitlik sağlanırken, Porto son dakika golüyle Arsenal'i 1-0 mağlup etti. Tur heyecanı devam ediyor!

Avrupa futbolunun zirvesindeki heyecan, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarıyla devam etti. Napoli ile Barcelona arasındaki mücadelede eşitlik bozulmazken, Porto evinde Arsenal'i son dakika golüyle geçti. Bu sonuçlar, futbol tutkunlarını ikinci maçlar için heyecanlandırırken, turnuvanın ne kadar çekişmeli geçeceğini bir kez daha gösterdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunun ilk maçlarında Napoli ile Barcelona arasında 1-1 berabere sonuçlanırken, Porto son dakika golüyle Arsenal'i 1-0 mağlup etti. Napoli'nin ev sahipliğinde oynanan maçta, Barcelona'nın golünü 60. dakikada Robert Lewandowski kaydederken, Napoli'nin beraberlik golü 75. dakikada Victor Osimhen'den geldi. Barcelona'nın genç yeteneği Lamine Yamal, 16 yaş 223 günle turnuvanın eleme aşamasında forma giyen en genç futbolcu unvanını kazandı. Diğer maçta ise Porto, evinde Arsenal'i Galeno'nun 90+4. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.

Porto'nun sahasında oynanan maçta Arsenal'e karşı Galeno'nun son dakika golüyle alınan bu galibiyet, Porto'nun tur şansını artırdı. İki maçlık serinin rövanşı için ise heyecan dorukta. Napoli ile Barcelona arasındaki 1-1'lik beraberlik ise rövanş maçını oldukça kritik hale getirdi. Her iki takım da bir üst tura çıkmak için avantaj elde etmek isteyecek. Bu sonuçlar, Şampiyonlar Ligi'nde heyecanın her anın yaşandığını bir kez daha gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda garip bir maç daha
Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti!
Beşiktaş'ın tarihine damga vurmuştu: Yeni kulübü şimdiden belli oldu!
Beşiktaş 95 euroluk dünya yıldızının bomba transferi için hazırlanıyor!
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber aldı! Taraftarları üzecek gelişme