Şampiyonluk Gecesini Birbirine Katan, Astrolog Meral Güven'le İlgili Yeni Gelişme Var!

"Fenerbahçe şampiyon olacak" şeklinde açıklama yapan ve sosyal medya hesaplarından küfürlü paylaşımlarda bulunan Astrolog Meral Güven hakkında şok gelişme! Savcılığın talimatı üzerine emniyette ifadesi alınan Meral Güven gece yarısı işlemlerin peşinden serbest..

Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından sosyal medya hesabından "Fenerbahçe mucizevi bir şekilde şampiyon oldu" açıklamasıyla dikkat çeken astrolog Meral Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı  soruşturma başlattı. Dün güvenlik ekibi tarafından gözaltına alındı.

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmanın ayrıntıları.
 Savcılık soruşturma başlatıldığını duyurdu Astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlatıldı, "Fenerbahçe şampiyon olacak" gibi paylaşımlar gündemde!
 Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından taraftarlara dile getirilmemiş hakaretler savurduğu söyleniyor.
 İstanbul Başsavcılığı, başlatılan soruşturmaya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "İstanbul Başsavcılığı, Türk Ceza Kanunu'nun 216'ncı maddesi anlamında halkı 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama'' suçundan suç duyurusunda bulundu.


 Canlı sözlerle bağlantılı olarak astrolog Meral Güven'e ait olduğu iddia edilen ve sosyal medya hesaplarında defalarca paylaşılıp paylaşılan bir video kaydı.
 Resmi bir soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.