Samsun'da denizde kaybolan babanın cansız bedeni bulundu

Çorum'dan hafta sonu tatilinde yüzmek için Samsun'a gelen baba ve oğlu denizde bir anda kaybolmuştu. Davut Taşlıtepe vatandaşlar tarafınca kurtarılırken, hem denizden hem helikopterle aranan baba Abdullah Taşlıtepe'nin ise cansız bedeni bulunmuş oldu.

Samsun'un Atakum ilçesine bağlı Taflan mevkiinde meydana gelen olayda, Çorum'da parke sorumlusu Abdullah Taşlıtepe (48), eşi, çocukları ve erkek kardeşiyle birlikte sabah saatlerinde günübirlik deniz gezisi için Samsun'a geldi.

Taşlıtepe ailesi yüzerken baba Abdullah Taşlıtepe ve oğlu Davut Taşlıtepe (24) Karadeniz'in sel sularında kayboldu. Köylüler baba ve oğlunun yardımına koştu. Denizden çıkarılan Davut Taşlıtepe, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi ve Ambulans Bölümü'ne götürülerek tedavi altına alındı. Davut Taşlıtepe'nin hayati tehlikesinin olduğu ve sağlık durumunun bozulmaya devam ettiği biliniyor.
Samsun Polisi Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ve sahil güvenlik ekipleri, helikopterle kayıp babayı hem denizde hem de havada aramaya başladı. Abdullah Taşlıtepe'nin cansız bedeni saat 20.30 sıralarında denize girdiği yerde karaya çıktı. Taşlıtepe'nin naaşının incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığı'na gönderileceği biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.