Samsun’da su kuyusu kazısında göçük! 2 işçi toprak altında

Samsun’un Bafra ilçesinde su kuyusu açma çalışması sırasında meydana gelen göçükte iki işçi, 10 metre derinlikte toprak altında kaldı. Olay yerine UMKE, AFAD, İtfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Fındık bahçesi nedeniyle arazide zorluk yaşanmasına rağmen kurtarma çalışmaları sürüyor.

Samsun’un Bafra ilçesi, Evrenuşağı Mahallesi'nde bir su kuyusu açma çalışması sırasında meydana gelen göçük, iki işçinin hayatını tehlikeye attı. Olay, işçilerin kuyunun derinliğinde, yaklaşık 10 metre derinlikte toprak altında kalmalarıyla sonuçlandı. 

İhbarın ardından, olay yerine acil durum ekipleri hızla sevk edildi. Bu ekipler arasında UMKE, AFAD, İtfaiye ve jandarma bulunuyordu. Ancak, olayın meydana geldiği bölgenin fındık bahçesi olması, kurtarma ekiplerinin araçlarıyla bu alana ulaşmasını zorlaştırdı. Arazi koşulları nedeniyle ekipler, işçilerin kurtarılması için gereken müdahaleyi gerçekleştirmek için oldukça fazla çaba sarf etti. 

Kurtarma çalışmaları, zamanla yarışarak devam ederken, ekipler sabırla ve azimle işçileri sağ salim çıkarma amacıyla yoğun bir çaba içinde yer aldı. Olayın üstesinden gelmek için her türlü önlem alınarak, toprak altındaki işçilerin kurtarılması için gerekli adımlar atılmaya devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.