Samsung 10 milyon katlanabilir akıllı telefon sevk etti

Samsung geçen yıl Unpacked etkinliğinden hemen sonra firma, 10 milyon katlanabilir cihazın dünya çapında sevk edildiğini açıkladı.

Samsung Mobil Deneyim (MX) İşi başkanı Dr. TM Roh, Samsung Haber Odası’ndaki bir gönderide bunun 2020’ye göre yüzde 300’lük bir artış olduğunu ve “hızlı büyümenin” devam etmesini beklediğini belirtti. Flip serisi katlanabilir müşterilerinin çoğunluğu tarafından, görünüşe göre %70’i tarafından tercih edildi. Samsung’un Flip 3’ün amiral gemisi modellerinden daha fazla sayıda marka anahtarına yol açtığını zaten kabul ettiği göz önüne alındığında, beklentiler ışığında gerçekleştiğini söylemek gerekir.

Dr. Roh, Samsung’un geçen yıl sevk ettiğini iddia ettiği 10 milyon ünitenin, IDC’nin yayınladığı önceki sevkiyat rakamlarına göre önemli bir artış olduğunu söyledi. International Data Corporation tarafından Şubat ayında yayınlanan rapora göre , 2021’de hem çevirme hem de katlama form faktörleri dahil olmak üzere dünya çapında 7,1 milyon katlanabilir telefon gönderilecek. Gerçek sayı ne olursa olsun, şirketin MX bölümü, büyük ölçüde katlanabilir cihazlarının ve en yeni Galaxy S telefonlarının başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinin bir sonucu olarak geçen yıl gelirinde bir artış yaşandı.

Firma Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4’ü 10 Ağustos’da Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak. En yeni Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 motoru, 16 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 1 TB UFS 3.1 depolama alanı sunulacak. Şirketin, yukarıda belirtilen cihazlarla birlikte Galaxy Watch Series 5’i piyasaya sürmesi bekleniyor.

OnePlus 10T küresel lansmanı 3 Ağustos’da

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum