Samsung Galaxy A05’in teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Samsung son dönemde akıllı telefon pazarında daha çok katlanabilir telefonları ve hazırlık aşamasındaki Galaxy S24 serisiyle gündeme geliyor olsa da, aslında bir yandan orta segment ve giriş seviyesinde de yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor.

Samsung’un önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği bu bütçe dostu telefonlar arasında Samsung Galaxy A05 de yer alıyor.

Daha birkaç gün önce sızdırılan ilk görselleriyle gündemimizi meşgul eden Galaxy A05, bu kez de Google Play Console’da görüldü. Play Console’da yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar da ortaya çıkmış oldu.

Google Play Console’da ortaya çıkan bilgilerle birlikte telefonun Helio G85 yonga setinden güç alacağı kesinleşmiş oldu. Hatırlarsanız daha önce gelen sızıntılarda da bu yonga setine işaret ediliyordu. Samsung Galaxy A05’te Helio G85 yonga setine 4 GB RAM eşlik edecek. HD+ çözünürlükte bir ekranla gelen telefonun bataryası ise 5000 mAh’lık bir batarya olacak. Son olarak telefonun kutudan Android 13 işletim sistemiyle çıkacağı görülüyor.

Öte yandan Google Play Console’da yer alan görsel, telefonun tasarımını daha net bir şekilde görmemizi sağladı. Sızan görsellerde telefona dair dikkat çeken ilk detay çift arka kamerası oluyor. Öte yandan ekranın üstündeki selfie kamerasının ise nokta şeklindeki delikte yer alacağı görülüyor.

Xiaomi telefonlarına ilgi azaldı

Teknoloji Haberleri

Call of Duty severlere müjde: Artık daha uygun fiyata oyunun keyfini çıkarabileceksiniz!
Elon Musk, Endonezya'da Starlink uydu internet hizmetini başlatmış bulundu
Google'ın Yeni Yapay Zeka Özelliği: Dolandırıcılık Uyarısı mı, Gizlilik Endişesi mi?
OpenAI, ChatGPT'yi eğitmek amacıyla Reddit gönderilerini kullanmayı planlıyor
Blue Origins NS-25 uzay görevine hazırlanıyor: Uzaya çıkan en yaşlı isim olacak!