Samsung Galaxy A23e adlı yeni bir cihaz daha piyasaya sürecek

Galaxy A23e adlı akıllı telefonun CAD tabanlı renderlarını ortaya çıkardı. Renderlara göre, telefonun 5.8 inç ekran boyutuna sahip bir Infinity-V ekrana sahip olacağı bildiriliyor.

Samsung, A20e’yi ilk kez 2019’da piyasaya sürdü, ancak A21e veya A22e modellerini hiç görmedik, bu nedenle üç yıl sonra bir A23e varyantı geldiğin söyleyelim. Bağlantıya gelince, bu telefonun 5G’yi destekleyip desteklemeyeceği net olarak bilinmiyor.

Gelen fotoğraflarda tek bir arka kamera ve bir LED flaş olduğu görülüyor. Ek olarak, üstte 3,5 mm ses jakı görülebiliyor ve yan tarafta bir parmak izi tarayıcı yer alıyor. Telefonun boyutları 149.8 x 70.7 x 8.9mm olarak listeleniyor. Henüz tüm özelliklerini bilmesek de 25W hızlı şarj, özel bir microSD yuvası ve Android 12 bekleyebiliriz. Son olarak Samsung Galaxy A23e’nin Açık Mavi, Beyaz ve Siyah renk alternatifleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Ne yazık ki, şu anda cihazda mevcut olan bilgilerin kapsamı bu, ancak önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor.

WhatsApp yeni mesaj silme özelliğini test ediyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!