Samsung Galaxy A53 kaçtan satılacak

Kısa süre önce TSMC cephesinde yaşanan zam furyası, akıllı telefon fiyatlarının %7 ile %15 arası oranlarda zamlanacağını gösteriyordu. Bu nedenle, özellikle Samsung’un piyasaya yeni süreceği alt ve orta segment modeller büyük bir dikkatle takip ediliyor.

 İşte bu nedenle sızdırılan Samsung Galaxy A53 fiyat bilgisi bir hayli önemli.

Kısa bir süre önce bu modelin yüksek kaliteli görüntülerini paylaşarak dikkatleri üzerinde toplayan Alman duyumcu Roland Quandt, bu seferde telefonun muhtemel çıkış fiyatını paylaştı. Quandt’ın iddiasına göre Samsung Galaxy A53 modeli 460 Euro etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Başlı başına bu fiyat bilgisi sizin için bir anlam ifade etmeyebilir ancak Samsung’un bu serideki selefi A52’nin geçtiğimiz yıl 350 Euro karşılığında satıldığını hatırlattığımız zaman, arada ne kadar önemli bir fiyat farkı olduğu gayet net bir şekilde anlaşılacaktır.

Peki A53 bu fiyat artışını hak edecek özelliklere sahip mi? Bugüne kadar internete yansıyan bilgilere göre bu modelin 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile karşımıza çıkması bekleniyor.

6.5 inç büyüklüğünde FHD+ AMOLED ekrana sahip olan cihaz gücünü ise Exynos 1200 yonga setinden alacak. Arka yüzeyde 64 MP’lik kamerası bulunan telefonun ayrıca 5.000mAh’lık da bir batarya sahip olacağı belirtiliyor.

Meta büyük problemlerle karşı karşıya: Zuckerberg endişeli

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!
Oyun dünyasında RTS nedir?
Shadow Robot Company'den Devrim Niteliğinde Robotik El: İnsan Elinden %50 Daha Büyük!
Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi