Samsung Galaxy AI ile WhatsApp Aramalarında Anında Çeviri Dönemi Başlıyor

Samsung’un yeni Galaxy AI modeli, WhatsApp aramaları için anında çeviri özelliği sunacak. 10 Temmuz 2024'teki Galaxy Unpacked etkinliğinde detaylandırılacak bu yenilik, dil bariyerini ortadan kaldırarak global iletişimi kolaylaştıracak.

Samsung, yeni Galaxy AI yapay zeka modelini tanıttı. Bu yenilikçi teknoloji, WhatsApp aramaları sırasında anında çeviri yaparak dil engellerini ortadan kaldırmayı hedefliyor. 10 Temmuz 2024'te gerçekleşecek Galaxy Unpacked etkinliğinde detayları açıklanacak olan bu özellik, global iletişimi daha erişilebilir hale getirecek.

Samsung’un yeni yapay zeka modeli Galaxy AI, önümüzdeki günlerde teknoloji dünyasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Galaxy AI’in sunduğu çığır açıcı özelliklerden biri, dünyanın en popüler mesajlaşma platformu olan WhatsApp için geliştirilmiş gerçek zamanlı çeviri özelliği. 

YABANCI DİLDEKİ İNSANLARLA KOLAYCA İLETİŞİM KURMA

Galaxy AI ile WhatsApp aramaları sırasında anında çeviri yapılabilecek ve bu çeviri ekranda görüntülenebilecek. Bu yenilik sayesinde, WhatsApp kullanıcıları hiç bilmedikleri bir dilde konuşan kişilerle bile rahatça iletişim kurabilecekler. Bu özellik, dil engelinden kaynaklanan iletişim sorunlarını büyük ölçüde ortadan kaldırmayı vaat ediyor.

ONE UI 6.1.1 İLE CANLI ÇEVİRİ ÖZELLİĞİ

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bu yılın başında tanıttığı Galaxy AI’in ardından, One UI 6.1.1 ile birlikte canlı çeviri özelliğini duyurdu. Bu özellik, 10 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde detaylandırılacak.

GERÇEK ZAMANLI DİL ÇEVİRİSİ

Samsung, Galaxy AI özelliğini taşıyan cihazlarda stok Mesajlar uygulamasında ve üçüncü taraf mesajlaşma uygulamalarında (WhatsApp dahil) gerçek zamanlı dil çevirisi sunacak. Bu sayede SMS atarken de anlık çeviri yapılabilecek ve dil bariyerini aşmak mümkün olacak.

YENİ ÖZELLİKLERİN TANITIMI

Samsung’un Galaxy AI ve One UI 6.1.1 ile getireceği bu devrim niteliğindeki özellikler, teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırması beklenen gelişmeler arasında yer alıyor. 

Bu gelişmeler, dil engelini ortadan kaldırarak global iletişimi daha erişilebilir ve etkili hale getirmeyi amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.