Samsung Galaxy Book S ile karşımıza çıktı

Samsung, Galaxy Note 10 modellerini tanıttığı etkinlikte bir de Galaxy Book S ’i tanıttı. Samsung’un dizüstü bilgisayar kategorisinde değerlendirdiği

Samsung, Galaxy Note 10 modellerini tanıttığı etkinlikte bir de Galaxy Book S’i tanıttı. Samsung’un dizüstü bilgisayar kategorisinde değerlendirdiği Galaxy Book S , özellikleri ile giriş seviyesi kullanıcıları hedefine alıyor. Peki, Galaxy Book S özellikleri neler?

Galaxy Book S 13.3 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Gücünü X24 LTE modeme sahip olan 7nm üretim süreci ile üretilen Qualcomm’un Snapdragon 8cx yonga setinden alan laptop, 8 GB RAM’den besleniyor. Snapdragon 8cx yonga seti sekiz çekirdekli bir yapıya sahip. 2.84 GHz hızında çalışan çekirdeklerin oluşturduğu bu yonga setine Adreno 680 grafik birimi eşlik ediyor.

256 GB SSD ile gelen Galaxy BookS’te iki adet USB-C girişi ve 3.5mm kulaklık girişi de bulunuyor. Gelelim laptopun en can alıcı noktasına. Galaxy BookS tam 23 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Bu Apple’ın MacBook Air ile bile sunamadığı bir süre. Ancak Galaxy BookS’i 23 saat kullanabilmek için 999 dolar gibi ütopik bir ücreti gözden çıkarmalısınız.

Instagram’da her şey sahte mi? Beğenilmeyi seviyoruz

999 dolar seviyesine çıktığınızda laptop modellerinde karşınızda yüzlerce alternatif var. Samsung’un fiyat politikası maalesef ki Galaxy Book S’in başarısız olmasına neden olacak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
Youtube'un beklenen yeni arayüzü iptal edildi: Kullanıcıların tepkisi büyük oldu!
Kişisel Bilgileriniz Tehlike Altında Olabilir! Uzmanlar Detaylarıyla Anlattı!
Apple Watch alamıyorsanız bunu alabilirsiniz!: Fiyatı oldukça uygun!
Çiftlik oyunları tutkunları için güzel bir haber: Steam Çiftlik Festivali başladı!