Samsung Galaxy S23 Ultra, sağlamlık testine girdi

Galaxy S23 Ultra sağlam mı? İşte cevabı! Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S23 Ultra ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Aslında seride yer alan her telefon oldukça güçlü ve popüler. Ancak Galaxy S23 Ultra hem arka yüzeyinde yer alan muhteşem kamera kurulumu hem de kalem desteği ile hem serideki kardeşlerinden hem de rakiplerinden ayrılan bir cihaz.

Tanıtıldığı gün olan 1 Şubat’tan bu yana pek çok haber ve incelemeye konu olan Galaxy S23 Ultra, şimdi de dayanıklılık testinde gösterdiği performans ile adından bahsettirdi. PBKreviews isimli YouTube kanalı tarafından hazırlanan dayanıklılık testinde, Samsung Galaxy S23 Ultra suyun altına sokuldu, ekranı çizildi, yere atıldı hatta kameraları bile çizildi. Peki bu testlerden nasıl çıktı dersiniz?

Galaxy S23 Ultra sağlam mı? İşte cevabı!

Testin tüm aşamalarını videodan izleyebilirsiniz. Ancak şunu söylemek gerekir ki Galaxy S23 Ultra son derece sağlam bir akıllı telefon olmuş. Su geçirmezlik zaten artık bu kalibrede hemen her telefonun üstesinden geldiği bir problem ve Galaxy S23 Ultra’da bu konuda herhangi bir sorun yaşamıyor. Ekran çizilmelerine karşı direncinin de son derece iyi olduğunu klasik anahtar çiziği testiyle anlıyoruz.

Öte yandan kamera korunumu için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil. Keza lenslerin çizilme testi sonucunda epey ciddi çizikler aldığı net bir şekilde görülüyor. Düşme testinden de olması gerektiği gibi çıkan Galaxy S23 Ultra, bu test sonucunda hasar alsa bile sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmesiyle övgüleri toplamış oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar