Samsung, Galaxy S23 Ultra üzerinde çalışmaya devam ediyor

Samsung’u rakiplerinden ayıran en önemli yönü, bir taraftan akıllı telefon satışlarını yaparken diğer taraftan ise bu telefonlarda kullanılabilecek donanımların gelişiminde ise başrol oynamasıdır.

Son zamanlarda satışa sunulan ya da resmen tanıtılan birçok modelin en havalı özelliği olan 200MP ISOCELL HP1 kamera sensörünün Samsung tarafından geliştirilmiş olması da, bu söylediğimiz duruma güzel bir örnek olsa gerek.

İşte Güney Koreli teknoloji devinin amacı, yeni amiral gemisi olması beklenen Galaxy S23 Ultra’da daha önce hiçbir akıllı telefonda kullanılmamış yepyeni bir kamera sensörünü deneyimlemek.

ISOCELL HP2 ismi verilen yeni sensörün detayları şimdilik netleşmiş değil ancak 200MP’lik çözünürlük sunan ISOCELL HP1’den daha üstün yönlerinin ağırlıkta olacağı kesin. Öte yandan birçok duyum hesabı HP1 ve HP3 teknolojilerinin ise, Galaxy A modellerine kaydırılacağını iddia ediyor.

Son olarak, bugüne kadar sızdırılan pek çok bilgi sonrası Galaxy S23 Ultra’nın bazı özelliklerini şimdiden öğrendiğimizi hatırlatalım. Buna göre Güney Koreli şirketin yeni üst segment modeli gücünü Snapdragon 8 Gen 2’den alacak. Ana kamerası hakkında bir bilgi bulunmasa da bu kamerayı destekleyecek sensörler; 12MP Ultra geniş açı, 10x optik zoom 10MP periskop ve 3x optik zoom 10MP telefoto olacak. Samsung Galaxy S23 Ultra’nın gelecek yılın ilk aylarında tanıtılması akabinde ise satışa sunulması bekleniyor.

Oppo Reno 8Z 5G özellikleri belli oldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
Nokia 3210, 2024 versiyonuyla geri döndü! Hem nostaljik, hem modern!
Electronic Arts, benzersiz bir indirim kampanyası başlattı!