Samsung Galaxy Tab S9 sızıntıları devam ediyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen ve artık çıkış tarihine kısa bir sürenin kaldığı düşünülen Tab S9 modelinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Yeni gelen duyumlara göre, Samsung’un yakında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy Tab S9 serisi yüksek kaliteli tabletler, 45W hızlı şarj özelliğini devam ettirecek gibi görünüyor.

Diğer akıllı telefon markaları daha hızlı şarj özelliklerini sunmaya yönelirken, Samsung’un güvenilir 45W hızlı şarj teknolojisi üzerinde durduğunu görüyoruz.

Test ve sertifikasyon firması TUV Rheinland tarafından sağlanan sertifikasyon listeleri, Galaxy Tab S9 serisinin iki modelini açığa çıkardı. Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra, hızlı şarj güvenliği konusunda sertifikalandırıldı. Bu tabletlerin, öncül modellerine benzer şekilde 45W hızlı şarj desteği sunması bekleniyor.

Samsung Galaxy Tab S9 modeli hakkında yeni haberler var

Özellikle belirtmek gerekir ki Samsung, son zamanlarda piyasaya sürdüğü cihazlarında şarj aletlerini dahil etmeme eğiliminde. Standart Galaxy Tab S9 modeli henüz sertifikalandırılmamış olsa da, geçtiğimiz yılın Galaxy Tab S8 modeline benzer şekilde aynı 45W hızlı şarj özelliklerine sahip olması öngörülüyor. Samsung’un şarj aletlerini dahil etmemeyi seçmesi, sürdürülebilirlik odaklı çevreci yaklaşımıyla uyumlu bir karar olarak karşımıza çıkıyor.

Duyumlara göre Galaxy Tab S9 serisi, önceki Galaxy Tab S8 serisine benzer bir tasarıma sahip olacak. Bu amiral gemisi tabletlerin, yüksek performanslı Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy yonga seti ile donatıldığı belirtiliyor. Kullanıcıların 8GB veya 12GB RAM seçenekleri ile birlikte 128GB ila 512GB arasında değişen geniş depolama seçeneklerini görmeyi umduklarını söyleyebiliriz. Ayrıca, tabletlerin manyetik bir S Pen stylus ile geleceği ve kullanıcıya pürüzsüz bir deneyim sunacak 120Hz değişken yenileme hızına sahip bir OLED ekranla donatıldığı belirtiliyor. Ses tutkunları için dört hoparlör kurulumu, cihazların multimedya yeteneklerini daha da genişletiyor.

Samsung’un, Galaxy Tab S9 serisini bu yılın ilerleyen aylarında, belki de 26 Temmuz’da Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5‘in tanıtılacağı etkinlikte tanıtmaya hazırlandığı duyuldu. Samsung Galaxy Tab S9 modeli hakkında yeni haberler var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor