Samsung Galaxy VR kulaklık çalışmaları başladı

Son gelen bilgilere göre Samsung tarafından yapılan yeni bir ticari marka başvurusu, sanal gerçeklik başlığı üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Samsung, Google, Apple ve Facebook (şimdi Meta) dahil olmak üzere bu tür ürünler geliştiren veya bunlara sahip olan markalar sınıfına katılacak. Sanal gerçekliğin gelişim yörüngesi, karışık bir başarı ve dezavantaj çantası oldu, ancak firma bu konuda önemli ilerleme kaydediyor gibi görünüyor. Şirketin Gear VR kulaklıkları, VR alanına girdiğinde ilk ürünleriydi. Şirket, yakın zamanda bir Galaxy VR kulaklığı ile VR işlevselliğinin daha da geliştirilmesine yatırım yapıyor gibi görünüyor. 

En son ticari marka başvurusu 30 Mart 2022’de Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi’ne (WIPO) yapıldı. Avusturya’da 2018 yılına kadar aynı adı taşıyan başka bir şirket başvurusunun da belgeleri ortaya çıktı. Şirketin bir süredir bir Galaxy VR kulaklığı üzerinde çalıştığına dair göstergeler var. Gerçekten de Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi sırasında Samsung CEO’su Han Jong-hee bir VR cihazının ipucunu verdi. En son ticari marka başvurusu, Galaxy VR kulaklığının yakında piyasaya sürüleceğine dair bir işaret olabilir.

Geliştirme aşamasında olan VR kulaklığı için şirketin henüz resmi bir onay gelmedi. Önümüzdeki haftalar, Samsung’un VR projesinin mevcut gidişatı hakkında daha iyi bir aydınlatma sağlayacak.

Apple, bir müşterisine 1000 dolar tazminat ödeyecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Whatsapp'ta çığır açacak yeni özellik duyuruldu!
Yapay zeka içerikleri o sosyal medya platformunda böyle işaretlenecek: Kullanıcılara uyarı gidecek
En çok getirilen ve IMEI kaydı yaptırılan telefon markası şaşırttı!
Steam'den ücretsiz oyun fırsatı! 800 lira değerindeki oyun kütüphaneye eklenebilecek
Epic Games Store'da büyük indirimler var! Popüler oyunlarda yüzde 80'e varan indirimler mevcut