Samsung Galaxy Z Flip 4 şimdiden sızdırıldı

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition’ın daha fazla renkte sunulacağını ve daha geniş bir lansman ülkesi olacağı söyleniyor. Bu özel sürüm daha önce normal versiyonundan iki ay sonra Ekim ayında piyasaya sürülmüştü.

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition ile alıcılar, arka paneldeki renk kombinasyonlarını özelleştirme seçeneğine sahip oluyor. Hatırlatmak gerekirse, Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition 49 renk kombinasyonu sunuyordu. Cihaz yalnızca Avustralya, Fransa, Kanada, Almanya, Kore, İngiltere ve ABD pazarlarıyla sınırlıydı. 

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition için temel özelliklere gelecek olursak normal versiyonu ile hemen hemen aynı olacak ; 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç sAMOLED dahili ekrana sahip olacak. Cihazın dış ekranı, Galaxy Z Flip 3’ün harici ekranından biraz daha büyük olan 2.1 inçlik bir sAMOLED ekrana sahip olacak.

Akıllı telefon, 12 megapiksel ana kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kameraya sahip olacak. İç kısımda ise 10 megapiksellik bir selfie kamerası olacak. 

Galaxy Z Flip 4’ün Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile güçlendirileceği bildiriliyor. 8GB RAM ve 256GB’a kadar yerleşik depolama alanı sunacak. Akıllı telefonun 25W kablolu şarjı ve 10W kablosuz şarjı destekleyen 3.700mAh pil ile desteklenmesi bekleniyor. 

Uzun süredir beklenen Xiaomi TV A2 piyasaya sürüldü

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!