Samsung Kiosk adlı sipariş çözümünü tanıttı.

Samsung Kiosk, Samsung’un 2020’den beri dünyayı kasıp kavuran ve şimdi dünyanın bazı yerlerinde üçüncü dalgasına giren koronavirüs pandemisine verdiği yanıtın bir parçası olarak görülebilir.

Samsung Kiosk’un kullanıma sunulması için seçilen 12 ülke Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, İrlanda, Singapur, İspanya, Hollanda, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri’dir. Samsung, daha sonra kapsama alanını diğer ülke ve bölgelere daha da genişletecek.

 

 

Samsung Kiosk, mağazaların müşterilerden sipariş alması ve ödeme alması için mobil hepsi bir arada, yerinde sipariş ve ödeme platformudur. Sorunsuz mağaza operasyonları için çok çeşitli ödeme seçeneklerini içeren modüler bir tasarıma sahip 24 inç interaktif ekrana sahiptir. Samsung Kiosk zaten uyumludur veya Mastercard, Visa, Europay ve diğerleri gibi büyük ödeme platformları aracılığıyla ödemeleri kabul ediyor.

Samsung Kiosk’un yazılım tarafında, açık kaynak kodlu ve Tizen tarafından desteklenen Linux tabanlı bir İşletim Sistemi işletiyor. Ek olarak, işletim sistemi çok sayıda üçüncü taraf uygulamasını destekliyor.

Galaxy S21 Ultra 5G, 2021’in en iyi telefonu oldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum