Samsung ters köşe yaptı.

Samsung, genel itibariyle duyum hesaplarının yakın markajı altında. Bununla birlikte nadir de olsa, teknoloji dünyasının bu dev ismi bütün hesapları atlatarak daha önce adı hiç haberlere düşmemiş bir modeli duyurabiliyor.

Samsung tarafından şirketin resmi Hollanda sayfası üzerinden listelere eklenen yeni model de, bugüne kadar adından hiç bahsettirmemiş bir cihazdı. Aslında Samsung Galaxy S21 FE son derece bilinen bir isim ancak asıl bilemediğimiz şey, Güney Koreli teknoloji devinin bu modelin 5G’den yoksun daha uygun fiyatlı bir cihaz üzerinde çalıştığıydı. İşte onu da bugün öğrendik.

Samsung Galaxy S21 FE 4G geliyor!

İnternet sitesinden öğrendiğimiz kadarıyla Samsung, yakın zamanda Galaxy S21 FE 4G modelini resmen satışa sunacak. İsminden de anlaşılacağı üzere bu telefon 4G bağlantı desteği ile gelecek. Diğer bir ifade ile yeni model 5G bağlantısından fedakarlık edecek ancak bunun mükafatını da bütçe dostu akıllı telefonlar arasında gösterilerek alacak.

Gücünü Snapdragon 720G yonga setinden alacağı belirtilen yeni modelin, muhtemel çıkış tarihi ya da fiyatının ne kadar olacağı konularında şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Microsoft Internet Explorer için kesin konuştu

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!