Samsung yeni teknolojisi hakkında bilgi verdi

Samsung , geçen yıl karbon dioksit emisyonlarını yaklaşık 700.000 metrik ton azaltmaya yardımcı olan Carbon Trust Standardı ile uyumlu çipler ürettiğini açıklayarak yeşil ve sürdürülebilir bir gelecek inşa edeceğini açıkladı.

Ayrıca, tüm mobil ürünler ve ev aletleri dahil olmak üzere, geri dönüştürülmüş malzeme kullanımını önümüzdeki üç yıl içinde genişletme planları da ortaya çıktı.

 

Buna ek olarak şirket, 2025 yılına kadar tüm TV’lerini ve telefon şarj cihazlarını sıfıra yakın bekleme gücüyle çalıştırmayı planlıyor, yani kullanılmadıklarında hiç enerji tüketmeyecekler. Samsung ayrıca 2021’de TV’lerinin tüm ambalajlarında geri dönüştürülebilir malzemeler kullanıldığını da ortaya koydu. 2022’de, kartonların iç ambalajlarını kapsayacak şekilde geri dönüştürülmüş malzemelerin uygulamasını genişletecek. Şirket, gelecekte benzer ambalaj malzemelerini ev aletlerinde de kullanacağını açıkladı.

E-atık, teknoloji endüstrisi için bir başka büyük zorluktur ve Samsung, 2009’dan beri e-atıkları aktif olarak geri dönüştürerek üzerine düşeni yaptığını söylüyor. Bugün, toplama 5 milyon mt seviyesinde bulunuyor.

Son olarak, şirket konsolide faaliyet karının yaklaşık 13,8 trilyon Kore wonu veya yaklaşık 11.5 milyar dolar olduğunu ortaya koyan bir basın açıklamasıyla 2021’in 4. çeyreği için bazı karlılık rakamlarını düşürdü. Ayrıntılı kazançlar 27 Ocak’ta açıklanacak.

Kusursuz sinema deneyimi sunan BMW Theater Screen ortaya çıktı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor
Instagram'ın algoritması baştan aşağı değişiyor!