Samsung artırılmış gerçeklik gözlükleri yepyeni bir özellik kazanıyor

 Her ne kadar artırılmış gerçeklik alanında yoğun rekabet bulunsa bile, Samsung yaratıcılıktan vazgeçmiyor. İşte haberimizin detayları.

 Her ne kadar artırılmış gerçeklik alanında yoğun rekabet bulunsa bile, Samsung yaratıcılıktan vazgeçmiyor. İşte haberimizin detayları.

ABD Patent ve Ticari Markalar Ofisi’nde ortaya çıkan dokümantasyon, Samsung’un bugüne kadar hiç denenmemiş bir işe kalkıştığını gösteriyor. Normal şartlarda artırılmış gerçeklik özelliğine sahip gözlükler katlanamaz. Ancak Samsung bunları katlanabilir hale getirecek.

Şu an için gözlüğün sadece patent aşamasında olduğunu söyleyebiliriz. Samsung şirketi muhtemelen yakın bir zaman içerisinde üretilip üretilmeyeceğini söyleyecektir.

Samsung katlanabilir akıllı gözlük ayrıntılı olarak incelendiğinde büyük oranda cam tasarımının olduğu görülüyor. Samsung Gear VR ile kıyaslandığında bu gözlükler çok daha kalın bir çerçeveye sahip. Yeni Samsung Galaxy Fold ile ilgili sorunlar aşılmamışken şirketin böyle bir hamle yapması başarısızlık ihtimalini güçlendiriyor.

Artırılmış gerçekliğe sahip gözlüklerle ilgili çalışmalar şu an için Apple gibi kuruluşların da yakın takibi altında. Ancak Samsung bu alanda çok daha estetik bir görüntü sağlamış olacak. Peki sizce de Samsung’un böyle bir ürün ortaya çıkarması şirkete pozitif etki katacak mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Power Rangers filmi silbaştan çekilecek

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Gökbiliminde Yeni Keşif: Kartal Bulutsusu'ndaki Yaratılış Sütunları
Whatsapp'ı açtığınızda şaşırmayın: Tüm cihazlarda yeni tasarıma geçildi!
Call of Duty severlere müjde: Artık daha uygun fiyata oyunun keyfini çıkarabileceksiniz!
Elon Musk, Endonezya'da Starlink uydu internet hizmetini başlatmış bulundu
Google'ın Yeni Yapay Zeka Özelliği: Dolandırıcılık Uyarısı mı, Gizlilik Endişesi mi?