Samsunspor, Adana Demirspor Maçı Öncesi Eksiklerini Belirledi

Samsunspor, yarınki Adana Demirspor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Gisdol yönetiminde yapılan antrenmanda sakatlık ve cezalı durumları netleşti. Lubo Satka sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak. Carlo Holse ise sarı kart cezasıyla oynamayacak.

Samsunspor, yarınki mücadele öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanda sakatlık ve cezalı durumları belirlendi. Lubo Satka sakatlığı sebebiyle kadroda yer alamayacakken, Carlo Holse sarı kart cezasıyla sahada olmayacak. Takım, zorlu maç öncesi eksiklerini telafi etmeye çalışıyor.

Yarın karşılaşacakları Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını bugün Teknik Direktör Markus Gisdol yönetiminde tamamlayan Samsunspor'da, antrenmanda ısınma, 5'e 2 ve dar alanda oyun çalışmaları yapıldı.

Maç saati yaklaşırken, sarı kart cezalısı olan Carlo Holse takımla birlikte çalışırken, sakatlığı bulunan Lubo Satka antrenmana katılamadı.

Samsunspor, maç öncesi 32 maçta 38 puanla ligde yer alırken, rakipleri Adana Demirspor ise aynı maç sayısında 40 puanla ligin üst sıralarında bulunuyor.

Yarın 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan mücadeleyi Murat Erdoğan, Murat Ergin Gözütok ve Özcan Sultanoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ozan Ergün olacak.

Samsunspor'un maç kadrosunda sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmış olan Lubo Satka ve sarı kart cezalısı Carlo Holse yer almayacak.

Ancak, bu iki oyuncunun dışında cezalı veya sakat başka bir futbolcu bulunmuyor Samsunspor'da.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!