Samsunspor başkanı milyarlık anlaşma yapınca, Venezuela yıkıldı

Yüksel Yıldırım altın aramak ve çıkarmak için Venezuela devletinden izin almış oldu! Yüksel Yıldırım milyarlık anlaşma yaptı. Venezuela yıkıldı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, özellikle bu sezonun ikinci yarısından...

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, özellikle bu sezonun ikinci yarısından itibaren gösterdiği performansla övgü toplayan iş hayatında dev bir sözleşmeye imza attı.

MİLYON TEKLİF

Yılport Holding ile dünyanın birçok yerinde iş yapan Yüksel Yıldırım'ın son durağı Venezuela oldu.

Latin Amerika'nın en büyük altın rezervlerinden birine ev sahipliği yapan Venezuela'da madencilik izni alan Yıldırım, milyarlarca dolarlık anlaşmayı Venezuela Devlet Başkanı Maduro'nun önünde imzaladı.

Başkan Maduro, sosyal medya hesabından anlaşmayı duyurduktan sonra şunları söyledi: "Türkiye ile Venezuela arasında kazan-kazan ortaklığı, yeni bir dünya ve birleşme için ortak çaba işte bu iki ulus." Stratejik projeleri hayata geçiriyoruz. Bunlar petrokimya, gaz, altın ve madencilik sektörlerinde doğaya saygılı olağanüstü anlaşmalardır. "Amacımız üretken bir ekonomi inşa etmektir" dedi.

BASIN VE MEDYA CEVAP VERDİ

Maduro anlaşmayı "çevre dostu" olarak adlandırsa da Venezuela muhalif basını ve çevreciler durumu protesto etti.

Anlaşmaya konu olan Orinico maden bölgesinin yasa dışı madencilik nedeniyle çevre tahribatına uğradığını savunan muhalifler, anlaşmanın iptal edilmesi çağrısında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.