Samsunspor Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarlar birbirine girdi! Polis müdahalede bulundu

Süper Lig'in 9. haftasında en çok merak edilen maçlardan biri Samsun'da gerçekleşecek. Formda bir ekip olan Samsunspor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Süper Lig'in 9. haftasında en çok merak edilen maçlardan biri Samsun'da gerçekleşecek. Formda bir ekip olan Samsunspor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Karşılaşma öncesi stat çevresinde gerginlik yaşandı; Samsunsporlu ve Fenerbahçeli taraftarlar karşı karşıya geldi ve emniyet güçleri müdahale etmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe ve Samsunspor, Süper Lig'de yarın 63. kez karşılaşacak. İki takım arasında daha önce oynanan 62 maçta, sarı-lacivertli ekip 35 galibiyet alırken, kırmızı-beyazlılar 12 kez kazandı ve 15 maç berabere sona erdi.

Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda toplam 108 gol atarken, Samsunspor 58 golle cevap verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Samsun'da oynanan maçı Fenerbahçe 2-0 kazanırken, Kadıköy'deki maç 1-1 berabere bitti.

İki takım, lig tarihinde Samsun'da 31 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 13'ünü Fenerbahçe kazanırken, Samsunspor 10 galibiyet elde etti. 8 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. Fenerbahçe bu maçlarda 47 gol atarken, kalesinde 39 gol gördü.

Fenerbahçe'nin en farklı galibiyeti, 1993-94 sezonunda 1 Mayıs 1994'te İstanbul'da oynanan maçta 8-1'lik sonuçla gerçekleşti. Samsunspor ise, 1985-86 ve 1986-87 sezonlarında kendi sahasında Fenerbahçe'yi 4-0 yenerek, en farklı galibiyetlerini elde etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.