Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol’dan Önemli Açıklamalar

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Hatayspor maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gisdol, takımının son performansından memnun olduğunu belirterek, en iyi kadroyla maça çıkmaya odaklandıklarını söyledi. Odaklanma ve ciddiyetlerini korumaları gerektiğini vurguladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Hatayspor maçı öncesi takımının durumu ve hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gisdol, son performanslarından memnun olduğunu ifade ederek, en iyi kadroyla maça odaklandıklarını vurguladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Hatayspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gisdol, son maçlardaki performanstan memnun olduğunu belirterek, takımının deplasmanda istediği sonuçları alamadığını ve gol atamadığını söyledi. Uzun bir aradan sonra 24 futbolcuyla antrenman yapmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Gisdol, en iyi kadroyla maça çıkmaya çalışacaklarını ve ciddiyetlerini koruyacaklarını vurguladı. "Lig sonunda Samsunspor kaç puan toplar?" sorusuna ise Gisdol, "Ben bir matematik hocası değilim, Samsunspor’un hocasıyım" şeklinde yanıt verdi.

Gisdol, takımın ligdeki pozisyonu ve içinde bulunduğu durumun önemli olduğunu dile getirdi. Takımın odaklanma ve ciddiyetini kaybetmeden son maça kadar aynı performansı sürdürmesi gerektiğini vurguladı. Hatay deplasmanının uzun bir yolculuk gerektirdiğini ve bu süreci en iyi şekilde geçirmek için hazırlıkların önemli olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Beşiktaş, Angel Di Maria ile Görüşmelere Başladı
Manchester City, üst üste 4. kez şampiyon oldu!
Arda Güler golleri ile adeta rekor kırıyor!
Fenerbahçe taraftarları Galatasaraylılara meşale attı! Son dakika!
Fenerbahçe'de derbi öncesi son dakika gelişmesi yaşandı! İsmail Kartal Samandıra'yı Resmen İnletti!