Samsunspor, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylara tepkiler çok çok büyük!

Yılport Samsunspor, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçtan sonra, çıkan olaylar hakkında açıklama yaptı! Trabzonsporlu taraftarların çıkardığı vakalarla ilgili büyük bir açıklama yapan ekipten olay sözler..

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, her dakika yabancı cisimlerin uçuştuğu deplasman maçında Trabzonspor'u mağlup etti.

Fenerbahçe'nin maçı 3-2 kazanmasının ardından Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonunda sahaya çıktı. ve F.Bahçeli oyunculara saldırdı.

Dünya basınında da geniş yankı uyandıran skandalın ardından sahaya atlayarak kavgaya neden olan 12 Trabzonspor taraftarının tutuklandığı bildirildi.

OLAYLAR NEDENİYLE  SAMSUNSPOR KULÜBÜ YAZILI AÇIKLAMA YAPTI!

Samsunspor ailesini derinden şok eden yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trabzonspor-Fenerbahçe kulüpleri arasında dün gece oynanan maçta yaşanan olaylar bizleri derinden üzdü. Samsunspor Futbol Kulübü olarak son dönemde Türk futbol olaylarında yaşanan şiddet olaylarından derin endişe duyarken, ilgili faaliyetlerin artması nedeniyle Türk futbolunun gelişimi ve marka değeri konusunda da kaygılıyız. Türk futbolunun tüm paydaşları gibi biz de Sakin ve birlik olmalıyız, bu tür eylemlere tolerans göstermeyiz ve çatışma ne olursa olsun her türlü şiddet eylemlerine karşı tek ses olarak dururuz.Görevimiz Türk futbolunun ve sportmenliğin ruhuna uygun, fair play'le hareket etmektir. . Bu nedenle, dün gece meydana gelen ciddi şiddet olaylarına yanıt olarak eyaletimizin ve federal hükümetimizin aldığı cezaları ve kararları desteklediğimizi ve artık arkasında olduğumuzu kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Türk futbolunun adil, eşit ve saf kalması için her zaman mücadele etmeye devam edeceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist