Sanat için soyunmam rahat olun

Komedyen İbrahim Büyükak, kendisiyle ilgili merak edilenlerle ilgili olarak Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı.

"Zor bir süreçten geçiyoruz, Bugünün Türkiyesinde insanları güldürmek kolay olmamalı" şeklindeki yorum üzerine Büyükak, şunları söyledi:

"Bu fikre katılmıyorum. Evet, çok büyük zorluklar içerisindeyiz ama günün sonunda insanların sinirleri bozulmaya başlıyor. En kaliteli mizah en dramatik anlardan çıkıyor. Bu süreçte daha çok gülüp psikolojimizi rahatlatabiliriz."

Büyükak, son dönemde komedyenlerin sık sık eleştirildiği hatırlatılarak yöneltilen "Siz de Beyaz’ın, Ata Demirer’in, Şahan Gökbakar’ın ve Cem Yılmaz’ın eskisi kadar komik olmadığını düşünüyor musunuz?" sorusuna şu karşılığı verdi:

'TÜRKİYE ÇOK UÇLARDA BİR KUTUPLAŞMA YAŞIYOR'

"Bence herkes çok komik. Herkesin ayrı bir tarzı var. Bu bir zenginlik. Bir insanın değerini anlamak için ölmesine gerek yok. Bir komedyeni severken diğerinden nefret etmenin anlamı yok. Burun büktüğümüz pek çok büyüğümüz göçüp gittiğinde anladık değerlerini. Türkiye çok uçlarda bir kutuplaşma yaşıyor. Bir şeyi ya çok seviyor ya da acayip nefret ediyor. Bu yanlış."

'SANAT İÇİN SOYUNMAM'

Sohbetin ilerleyen bölümünde mizahta kırmızı çizgi olmaması gerektiğini belirten Büyükak, gülerek "Yok ama sanat için soyunmam. Rahat olun beni çıplak göremeyeceksiniz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı