Sanatçı Mehmet Güreli; sevenlerini üzdü!

9 Şubat’ta hastaneye kaldırılan ve dört kalp ile şah damarlarının tıkandığı belirlenen sanatçı Mehmet Güreli, sevenlerini üzdü. Acil ameliyat oldu. Güreli’nin üzen haberinden sonra sevenleri rahatlatıcı o haber geldi. Başarılı geçen ameliyatın peşinden taburcu edilmiş...

Film yönetmeni, müzisyen, yazar ve ressam Mehmet Gülleri, kalp ve şah damarlarındaki ciddi tıkanıklıklar nedeniyle ameliyata alındı.

Yeditepe Film ve Karina Film'den yapılan açıklamada, Güli'nin 9 Şubat 2024'te "Dört Köşe" filminin gösteriminin ardından Koç Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı duyuruldu.

Güleri'nin ameliyatın ardından hastaneden taburcu edildiği kaydedildi. Açıklamada şu ifade kullanıldı: Müzik, sinema, resim ve edebiyatın önde gelen uzmanı ve yönetmenimiz Mehmet Gülleri, Beyoğlu Sineması'nda 'Dört Köşe' filmini yönetti.
 Koç Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbindeki 4 atardamar ve şah damarının tıkalı olması nedeniyle gözlem altında tutulduğu ancak ameliyatı Kalp  Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Atuf Akçevin tarafından gerçekleştirildi.
 Başarılı geçen operasyonun ardından hastaneden taburcu edilen Yılmaz Zolman, ilk günden itibaren tüm süreçte yanında oldu.
 Yakınlarına acil şifalar dilerken, yanımızda olan ve bu mutlu haberi sizlerle paylaşmaktan büyük  mutluluk duyan dostlarımıza da teşekkür ediyoruz.


 MEHMET GÜLLERİ KİMDİR!

Gülleri 1949 yılında İstanbul'da doğdu, edebiyat ve felsefe okudu.
 "Alope'nin Odası", "Düşler ve Sokaklar", "Bedrufi'nin Nefesi" ve "Şehir Karınca" adlı kitapları 2022 yılında Yunus Nadi Ödülü ve Vedat Türkari Ödülü'nü kazandı ve Sel Yayınları tarafından yayımlandı.
 Müzik alanında da yapımcılık yapan  Gülleri, ``Vapurlar/Blues'', ``Cihangir'de Bir Gece'', ``Yağmur'', ``Odamda Yolculuk'' gibi albümlerin yapımcılığını üstlendi.
 
 Son yıllarda resimleri sanatseverleri büyüleyen Yönetmen Gülleri, Vapurlar (1986), Gölge (2008), Dört Köşeli Üçgen (2018) gibi filmlerin de yönetmenliğini yaptı.
 Gülleri'nin son eseri Bir Zamanlar Yeşilçam'da: Abdurrahman Keskiner belgeseli 2022'de, Sinema Gerçeğine Uzun  Yolculuk: Necip Saruçu" belgeseli ise 2023'te tamamlandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Her derde deva doğal ilaç arayışında mısınız? Canan Karatay'dan 7 bin yıllık doğal ilaç önerisi!
17 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Kendisini 'cinsel terapist' olarak tanıtan Buse Aydın'a ağır ceza
Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!