Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmalarını tamamladı! Yollar asfalta hazırlanıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Şehir Stadyumu ve Spor Salonu'na giden yolları asfalta hazırlamak için alt yapı çalışmalarını tamamladı. Hava şartlarının olumsuz etkisiyle tahrip olan yollar, özverili bir şekilde onarılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Şehir Stadyumu ve Spor Salonu'na ulaşan yollarda alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, dolgu ve zemin sağlamlaştırma çalışmalarına odaklandı. Hava şartlarının yol tahribatına neden olduğu bölgelerde, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti.

HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, olumsuz hava koşullarına rağmen yollarda meydana gelen tahribatı onarmak ve deformasyonu gidermek amacıyla alt yapı çalışmalarına başladı. İyi hava koşullarının sağlanmasıyla birlikte, ekipler çalışmalarına hız verdi.

11 NİSAN ŞEHİR STADYUMU VE SPOR SALONU ÇEVRESİNDE ALT YAPI TAMAMLANDI

Deforme olan 11 Nisan Şehir Stadyumu ve Spor Salonu çevresindeki alt yapı çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, alanda dolgu ve zemin sağlamlaştırma çalışmalarına yoğunlaştı. Bu kapsamda, yolun asfalta hazır hale getirilmesi için titiz bir çalışma gerçekleştirildi.

DSİ 15. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Bölgede ayrıca, DSİ 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından dere ıslah çalışmaları devam ediyor. Şanlıurfa genelinde altyapı ve çevre düzenleme projelerine öncelik veren Büyükşehir Belediyesi, bölge halkının güvenli ve konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamasını hedefliyor.

YOL ASFALTLANARAK VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK

Ekiplerin özverili çalışmaları sonucunda, zemin ve dolgu çalışmaları tamamlanan yol, asfaltlanarak vatandaşların kullanımına sunulacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, altyapıdaki bu yenileme çalışmalarıyla bölge sakinlerine kaliteli bir ulaşım imkanı sunmayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!
Ehliyet Sınavında Usulsüzlük Operasyonu: Kopya Çekenler Suçüstü Yakalandı!