Şanlıurfa'da eğitim sağanak yağışlar nedeniyle aksadı

Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçelerinde, aynı zamanda il genelinde bulunan kırsal mahallelerde meydana gelen sağanak yağışlar nedeniyle, 15 Şubat Perşembe günü eğitime ara verildi.

Vali Hasan Şıldak'ın açıklamalarına göre, Şanlıurfa'da etkili olan şiddetli yağışlar sebebiyle 15 Şubat Perşembe günü, Siverek ve Viranşehir ilçeleri ile il genelindeki kırsal mahallelerdeki okullarda eğitime ara verildi. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda, aşırı yağışların etkisiyle oluşan olumsuz hava koşulları nedeniyle öğrenci ve öğretmenlerin güvenliği gözetilerek bu kararın alındığı belirtildi.

Vali Şıldak, "İl genelindeki kırsal mahallelerde bulunan tüm okullarımızda 15 Şubat Perşembe günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, kırsal mahallelerden ilçe merkezlerindeki okullarımıza taşınan öğrenciler de bir gün izinli sayılacaktır." ifadelerini kullanarak, ayrıca ilçe merkezlerindeki okullarda da eğitime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Bu önlemin, öğrencilerin ve eğitim personelinin güvenliği açısından alındığı vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Florence Nightingale: Modern Hemşireliğin Işıltılı Öncüsü
Batman'da Yasa Dışı Silah Operasyonunda 121 Tabanca Ele Geçirildi, 4 Şüpheli Yakalandı
Miçotakis'in Ankara Ziyareti: Türkiye ve Yunanistan Arasında İşbirliği ve Diyalog İçin Yeni Adım
ÖSYM açıkladı: DGS başvuruları başladı!
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak: Toz taşınımı ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?