Şanlıurfa'da ilkokul ve ortaokul öğrencileri okul yemeğinden zehirlendi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler, okullarında yedikleri yemekten zehirlendi. Çıkrık Mahallesi'nde bulunan Şehit Orhan İkralı İlkokulu ve Şehit Hamit İris Ortaokulu'nda öğle vakti tüketilen yemekten sonra bir grup öğrencide karın ağrısı ve ishal belirtileri görüldü.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Şehit Orhan İkralı İlkokulu ve Şehit Hamit İris Ortaokulu'nda taşımalı eğitim gören öğrenciler, okulda yedikleri yemekten zehirlendi. Olayın yaşandığı Çıkrık Mahallesi'nde öğrencilerde karın ağrısı ve ishal belirtileri görüldü. İlk müdahaleyi okul yönetimi yaptıktan sonra sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı.

HIZLI MÜDAHALEYLE HASTANELERE SEVK EDİLDİLER

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede öğrencilerin yedikleri yemekten etkilendikleri belirlendi. En az 150 öğrencinin hastanelere sevk edildiği olayda, bazı ailelerin ise çocuklarını kendi imkanlarıyla Diyarbakır'a götürdüğü öğrenildi. Hastanede yoğunluk nedeniyle yaşanan sıkışıklık dikkat çekerken, yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

YEMEKLER SİVEREK ÖĞRETMENEVİNDE HAZIRLANDI

Zehirlenme vakasıyla ilgili ilk bulgulara göre, öğrencilere sunulan yemeklerin Siverek Öğretmenevi'nde hazırlandığı belirlendi. Soruşturma kapsamında yemeklerin hazırlanma ve dağıtım süreci detaylı bir şekilde incelenirken, yetkililer durumu kontrol altına almak için tedbirler aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da Benzin İstasyonu Operasyonu: 90 Milyon TL'lik Vergi Kaçağı Ortaya Çıktı
Galata Kulesi Altında Trafiği Kapatan Gruba Cezalar Yağdı: Toplamda 13,926 TL Para Cezası Kesildi!
DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor