Şanlıurfa'da Kontrolden Çıkan Araç Kalabalığa Daldı: 5 çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, kalabalığın arasına dalarak 2 çocuk dahil 5 kişinin ölümüne, 6 kişinin ise yaralanmasına neden oldu. Yaralılar hastanelerde tedavi altında, 2 erişkin ve 1 çocuğun durumu ağır. Soruşturma sürüyor.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir otomobil, Akçakale Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan kalabalığa çarptı. Çarpmanın etkisiyle 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan 3’ü çocuk, 2 erişkinin durumu ise ağır. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Akçakale Caddesi üzerinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir otomobil, kontrolden çıkarak yolun karşısına geçmeye çalışan kalabalığın arasına daldı. Araç, kalabalığa çarptıktan sonra park halindeki iki otomobile de çarptı ve yolun ortasında durdu. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Ekipler, kazada iki çocuğun yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı olarak hastanelere kaldırılan 4'ü çocuk 6 kişiden 3 çocuk daha hayatını kaybetti. Ölü sayısı 5'e yükseldi. Tedavi altında olan 2 erişkin ve 1 çocuğun sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.