Şanlıurfa'da takdir toplayan ücretsiz hizmet! Vatandaşlar yaz kış demeden oraya akın ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi kapalı yüzme havuzunu vatandaşların hizmetine sunarak, yaz kış demeden unutulmaz bir yüzme deneyimi sağlıyor. Temizlik standartlarına uygunluğu ve sıcak-soğuk su seçeneği ile öne çıkan havuz Şanlıurfa sakinlerinin ilgisini çekiyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı yaşamına katkıda bulunmak amacıyla GAP Vadisi kapalı yüzme havuzunu hizmete sundu. Her mevsim açık olan havuz, yaz kış demeden vatandaşlara yüzme keyfi yaşatıyor.

TEMİZLİK VE GÜVENLİK STANDARTLARINA UYGUN HAVUZ İMKANI

GAP Vadisi Yüzme Havuzu, sabah ve akşam olmak üzere periyodik su değişimi ve temizlik çalışmalarıyla hijyen standartlarına uygun hale getiriliyor. Dünya standartlarına uygun olarak tasarlanan tesis, erkekler ve kadınlar için ayrı olmak üzere toplamda iki ayrı havuz sunuyor.

YAZIN SOĞUK, KIŞIN SICAK SU İMKANI

Yaz aylarında serin suda yüzme olanağı sunan havuz, kış aylarında ise sıcak su ile hizmet vererek vatandaşlara mevsim fark etmeksizin yüzme keyfi sağlıyor.

BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜRLER

Başkan Beyazgül'e Teşekkürler

GAP Vadisi kapalı yüzme havuzu, bölge halkının sosyal ve sağlıklı yaşamına katkıda bulunmanın yanı sıra, ailelerin bir araya gelerek keyifli zaman geçirebileceği bir mekan olarak da öne çıkıyor. Alanında uzman cankurtaranların görev yaptığı tesis, düzenli olarak yapılan temizlik ve klorlama çalışmalarıyla da güvenli bir yüzme deneyimi sunuyor. Havuzdan faydalanan vatandaşlar, hijyenik ve güvenli bir ortamda yüzme olanağı buldukları için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür etti. Başkan Beyazgül'ün, şehre modern ve kullanışlı tesisler kazandırarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik bu hizmeti takdirle karşılandı. Şanlıurfa sakinleri, GAP Vadisi kapalı yüzme havuzundan yıl boyunca faydalanmanın keyfini doyasıya çıkarıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da Benzin İstasyonu Operasyonu: 90 Milyon TL'lik Vergi Kaçağı Ortaya Çıktı
Galata Kulesi Altında Trafiği Kapatan Gruba Cezalar Yağdı: Toplamda 13,926 TL Para Cezası Kesildi!
DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor