Sapağı Kaçıran Sürücüler: Acil Çıkış Yok, Fazla Ücret Var!

İstanbul Havalimanı’na giden sürücüler için sapağı kaçırmak büyük bir sorun haline geldi. Yol üzerinde başka dönüş seçeneği olmaması, sürücülerin Kilyos’a kadar gitmelerine neden oluyor.

İstanbul Havalimanı'ndan Atatürk Havalimanı'na gitmek isteyen sürücüler, sapağı kaçırdıklarında Kilyos'a kadar devam etmek zorunda kalıyor. Bu durumda, toplamda 37 kilometre fazladan yol kat etmek ve 100 TL ek ücret ödemek zorunda kalıyorlar.

NAVİGASYON UYGULAMALARI SÜRÜCÜLERİ YANILTIYOR

Sürücüler, navigasyon uygulamaları tarafından gösterilen Kuzey Marmara Otoyolu'nu tercih etmesine rağmen, bu yolun trafik yoğunluğuna sahip olmaması nedeniyle pişman oluyorlar. Sapağı kaçıranlar, yolda çıkış bulamayınca zorlu bir dönüş yolculuğuna çıkıyor.

SÜRÜCÜLERİN ŞİKAYETLERİ ARTIYOR

Sosyal medya platformlarında ve internette şikayetler giderek artıyor. Yolcu Mehmet Kılıç, "Sapağı bizde kaçırdık. Şu anda 1 saatlik yolu gidip döneceğiz. Herhangi bir tabela veya çıkış uyarısı görmedim. Önlem alınması lazım, zaman ve para kıymetli" diyor. Kılıç’ın açıklamaları, sürücülerin yaşadığı zorlukların yalnızca bir örneği.

HGS GEÇİŞLERİNDE SIKINTILAR

Ek olarak, HGS geçişlerinde bakiye yetersizliği nedeniyle ortaya çıkan sorunlar da sıkıntılara neden oluyor. Hesapta yeterli bakiye olmadığında, kat be kat fazla ödemeler yapılması, sürücülerin şikayet etmesine neden oluyor.

Sürücüler, İstanbul Havalimanı’na ulaşımda yaşanan bu zorlukların giderilmesi için acil önlemler alınmasını bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.