Saplantılı Adamın Vahşeti: Kadının Yüzünü Parçaladı!

Göztepe Marmaray İstasyonu'nda Gülhan Karadereli'ye bıçakla saldıran Çetin Akay'ın, 2 yıldır saplantılı bir şekilde kadını taciz ettiği ve hatta evinin önünde ağaca tırmanarak bile onu izlemeye çalıştığı ortaya çıktı...

15 Mart'ta Kadıköy'de, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda 36 yaşındaki temizlik görevlisi Çetin Akay, aynı istasyonda çalışan 2 senedir karşılaştığı güvenlik görevlisi Gülhan Karadereli'yi taciz etti. Karadereli, Akay'ın tacizlerinden rahatsızlık duyarak defalarca polise başvurdu.

Son olarak, 8 Mart'ta farklı bir telefon numarasından Karadereli'yi arayan Akay, kendisine bıçakla saldıracağını tehdit etti. Bu tehdidin ardından 7 gün sonra, Karadereli'nin çalıştığı Marmaray İstasyonu'na geldi.

Akay, önce yolcuların arasında saklanarak bekledi, sonra yanında bulunan bıçakla Karadereli'ye saldırdı. Yüzünden aldığı bıçak darbesiyle Karadereli kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı kadını hastaneye kaldırdı ve yüzüne 40 dikiş atıldı, akciğerlerinden rahatsızlandı.

Akay'ın daha önce 11 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi ve emniyetten adliyeye sevk edildi.

Taciz ve saldırı skandalına ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı. Akay'ın 5 ay önce Karadereli'nin evinin önüne gidip ağaçlara tırmandığı, kendini gizlediği ve çevredekilerin cep telefonlarıyla kayıt altına aldığı görüldü. Bir diğer görüntüde ise Akay'ın taksiyle Karadereli'nin evinin önüne gelerek tartışma yaşadığı ve evden kovulduğu anlar kaydedildi.

Avukat Can Akşahin, "Müvekkilin evinin önü ormanlık ve birazcık yeşil bir alan. Bu kişi, bu arazinin kendisine verdiği imkanları 2 yıl süresince çok etkin kullandı. Çalılara, çimenlere, ağaçlara saklandı. Biz görüntüleyemedik. Müvekkilimize de onlarca kere söyledik, kendisi öyle bir kamufle oluyor ki, ağaca tırmanıyor. Resmen bu bir saplantı. Müvekkilimin hem ailesi, hem de kendisi iki yıl süresince mücadele etti. Toplamda 5 kere Anadolu ve Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan uzaklaştırma kararı aldık. Kendisi bu 5 uzaklaştırma kararının 3 tanesini ihlal etti. Bu en son ki olayımızda ise kendisinin uzaklaştırma kararı vardı, uzaklaştırma kararını zaten daha öncesinden ihlal ettiği için bu işlemi yürürlüğüne koyduk. Bu olay ayın 15’inde gerçekleşti. Ayın 11’inde bizi aradı bu uzaklaştırma kararından vazgeçmemiz gerektiğini söyledi ve bizlere para teklif etti. ‘Ne kadar para istiyorsan size veririm ben cezaevine gitmek istemiyorum’ dedi" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Sınırları Aşan Operasyonlarında 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
ÖGG sınav neticeleri ne zaman açıklanacak?
İstanbullulara 'su' müjdesi!
YKS'ye girecek adaylar dikkat: ÖSYM'den yeni karar!
Florence Nightingale: Modern Hemşireliğin Işıltılı Öncüsü