Sarah Ransome'un İddialarıyla Sarsılan Epstein Davası: Adadaki Ünlü İsimlere Ait Skandal İddialar

Sarah Ransome'un ifadeleriyle gündeme gelen Epstein davası belgelerinde, Prens Andrew, Bill Clinton ve Richard Branson'a ait iddia edilen seks kasetleri ve adadaki genç kadın-erkek fotoğraflarıyla ilgili skandal iddialar ortaya çıkıyor.

Jeffrey Epstein'ın cinsel istismar ağına dair adli belgelerin açıklanmasıyla birlikte, adada yer alan genç kadın ve erkeklerin fotoğrafları ile birlikte Prens Andrew, Bill Clinton ve Richard Branson'a ait olduğu iddia edilen seks kasetlerine dair yeni iddialar gündeme geldi.

Epstein'ın adasındaki olaylara tanıklık eden İngiliz Sarah Ransome'un ifadelerine göre, belgeler sadece anlatılarla sınırlı kalmayarak Epstein'ın adasındaki genç kadın ve erkekleri gösteren fotoğrafları içeriyor. Ayrıca Prens Andrew, Bill Clinton ve Richard Branson'ın yer aldığı iddia edilen seks kasetlerine dair detaylar da belgelerde bulunuyor.

Sarah Ransome, Epstein'ın adasında cinsel istismara uğradığını iddia etmiş ve belgeler, bu iddiaları destekleyecek nitelikte. Ancak Ransome daha sonra ifadelerini geri çekmiş ve Ghislaine Maxwell'e karşı açılan hakaret davasına katılmayı reddetmişti.

Adli belgeler, Epstein'ın adasındaki olaylara dair detayları içerirken, içeriğin Manhattan Federal Bölge Mahkemesi Hakimi Loretta Preska'nın talebi üzerine açıklandığı belirtiliyor. Belgeler arasında Sarah Ransome'a ait e-posta yazışmaları ve adada çekildiği iddia edilen fotoğraflar bulunuyor.

Belgelerde, Epstein'ın adasında bulunan genç kadın ve erkeklerin yanı sıra ünlü isimlere ait olduğu iddia edilen seks kasetlerine dair detaylar da yer alıyor. Ancak belgelerin içeriği henüz tam olarak açıklanmış değil.

Jeffrey Epstein, 2019 yılında hapishanede intihar etmiş, Ghislaine Maxwell ise çocuk ticareti suçlamasıyla mahkum edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.