Saray'ın imamı Ensar Vakfı'nda Kuran okuyacak

Karaman’daki çocuklara tecavüz olaylarına ev sahipliği yapan ve bu skandalla gündemden düşmeyen Ensar Vakfı konusunda sessizliğini koruyan Cumhurbaşkanlığı, vakfa dolaylı bir destek sunacak.Cumhuriyet'te yer alan habere göre,...

Karaman’daki çocuklara tecavüz olaylarına ev sahipliği yapan ve bu skandalla gündemden düşmeyen Ensar Vakfı konusunda sessizliğini koruyan Cumhurbaşkanlığı, vakfa dolaylı bir destek sunacak.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Kaçak Saray'da açılan Millet Camisi’nin imamı Hafız Mehmet Bilir'in, Ensar Vakfı Marmaris Şubesi’nde "Kuran ziyafeti" adıyla bir etkinliğe katılacağı duyuruldu. 

AKP'liler Karaman skandalıyla ilgili olarak Ensar Vakfı’nı savunan konuşmalar yapmayı sürdürürken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Kaçak Saray’ın sessizliği dikkat çekmişti. Son olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bir sapık üzerinden rant devşirmeye çalışanlar var. Bu da ayrı bir çocuk istismarı. Davası insan yetiştirmek olan bir vakfı karalamak da ayrı bir ayıp" demişti. Ensar Vakfı’nın genel kurul toplantılarını kaçırmayan Erdoğan’dan ise bir açıklama gelmedi.

KAÇAK SARAY İMAMINI ENSAR'A GÖNDERİYOR

Cumhurbaşkanlığı, Ensar Vakfı’nın bir etkinliğine Kaçak Saray’ın imamını göndermeye karar verdi. Ensar Vakfı’nın 2 Nisan günü Marmaris’teki Turban Otel’de adına “Kuran Ziyafeti'' denilen bir etkinlik düzenleyeceği öğrenildi.

"Ziyafeti" verecek ismin ise Kaçak Saray içinde açılan ve Erdoğan’ın adına “Millet Camisi'' dediği caminin imamı Hafız Mehmet Bilir olduğu belirtildi. Bilir’in eski Beykoz Riva Camisi’nin imamı olduğu, 2010 yılında Moskova’da, 2014 yılında ise Malezya’da düzenlenen Kuran okuma yarışmasında dünya ikincisi olduğu dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!