Saray'ın tetikçileri askerlerle böyle dalga geçti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aralarında eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile bakanların bulunduğu kalabalık bir heyetle toplu açılış törenlerine katılmak üzere Diyarbakır'a...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aralarında eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile bakanların bulunduğu kalabalık bir heyetle toplu açılış törenlerine katılmak üzere Diyarbakır'a geldi. Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı kentte 8500 polis tedbir aldı. Açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ı sert sözlerle eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise konuşmasında, özellikle HDP'ye ve terör örgütüne oldukça sert mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet özel uçak "ANA" ile saat 13.30’da Diyarbakır’a geldi. Erdoğan’ı, Diyarbakır Havalimanı’nda Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş ve öteki ilgililer karşıladı.

YANDAŞLAR ASKERLERLE EĞLENDİ

Erdoğan'a Diyarbakır gezisinde yine bir uçak dolusu yandaş yazar eşlik etti. Yandaşlar arasında yer alan Ahmet Kekeç, PKK davasından 13 yıl hapis yattıktan sonra dümeni AKP'ye ve Saray'a kıran ilkokul mezunu köşe yazarı Kurtuluş Tayiz ve 'eskiden solcuydum' diyen ancak hangi dönem, hangi fraksiyonda siyaset yaptığı hiç bir solcu tarafından bilinmeyen Sabah yazarı Melih Altınok, havalimanında Erdoğan'ı karşılamak için gelen asker kıtayla 'makara' yaptılar. Erdoğan'ın durarak askerleri selamlası için işaretlenen yere durarak askerleri selamlayan Altınok ve Tayiz'in sosyal medyada paylaşılan görüntüleri tepki çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı
Bu özelliklere sahip olmayan otomobiller artık satılamayacak: 7 Temmuz son tarih!
Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!