Sarı-Kırmızılılar, Young Boys'u Eleyerek 15.64 Milyon Euro Kazanmayı Hedefliyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile karşılaşacak. Rakibini elemesi durumunda 15.64 milyon Euro gelir elde edebilir. İlk maç 21 Ağustos'ta İsviçre'de, rövanş ise 27 Ağustos'ta Rams Park'ta oynanacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile karşılaşarak Devler Ligi'ne katılma mücadelesi verecek. İsviçreli rakibini elemesi halinde 15.64 milyon Euro gelir elde etme şansına sahip olan sarı-kırmızılılar, ilk maçı 21 Ağustos'ta İsviçre'de, rövanşı ise 27 Ağustos'ta oynayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu rakibini elemesi durumunda önemli bir gelir elde edecek. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Avrupa serüvenini UEFA Avrupa Ligi'nin son 32 turunda tamamlayan Galatasaray, yeniden Devler Ligi'ne katılmak için mücadele ediyor.

Sarı-kırmızılı takım, Young Boys'u eleyerek Şampiyonlar Ligi'ne adım atmayı hedefliyor. Eğer bu hedefe ulaşırsa, 15.64 milyon Euro'luk bir gelir elde etmesi bekleniyor.

İlk maç 21 Ağustos'ta İsviçre'de oynanacakken, rövanş karşılaşması 27 Ağustos'ta Rams Park'ta gerçekleştirilecek. 

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin formatında yapılan değişiklikle birlikte, Galatasaray toplamda 8 maç oynayacak. Galibiyet başına 2.8 milyon Euro, beraberlik durumunda ise 930 bin Euro gelir elde etmesi mümkün. 

Yeni formatta 36 takımın katılacağı turnuvada, ilk aşamada takımlar 8 maç yapacak ve ilk 8'de yer alanlar son 16 turuna yükselecek. 9 ile 24. sıralar arasında bulunan takımlar ise son 16 turuna katılmak için play-off oynayacak. Şampiyonlar Ligi kura çekimleri 29 Ağustos'ta yapılacak ve ilk müsabakalar 17-19 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.