Sarıyer’de bir kişi intihar girişiminde bulundu

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Kireçburnu Sahili'nde bir kadın, akaryakıt istasyonu iskelesinden denize atladı. Akaryakıt istasyonu çalışanı ve çevredekilerin yardımıyla kurtarılan kadının durumu iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Kireçburnu Sahili'nde bir kadın, akaryakıt istasyonu iskelesinden denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. Akaryakıt istasyonu çalışanı ve çevredekilerin yardımıyla kurtarılan kadının durumu iyi olduğu öğrenildi.

İTFAİYE VE VATANDAŞLARIN MÜDAHALESİYLE KURTARILDI

Bahar C. adlı kadın, iddiaya göre aniden kendini boğazın sularına bıraktı. Olayı gören akaryakıt istasyonu çalışanı Vedat Demirel ve çevredekiler, kadının yardımına koştu. Yüzme bilmediği için suya atlayamayan Demirel, halatı uzatarak kadının kurtarılmasına yardımcı oldu. Vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin çabalarıyla kadın denizden çıkarıldı.

SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN HASTANEYE KALDIRILDI

Denizden çıkarılan Bahar C., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının tedavi altına alındığı bildirildi. Olay, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde, kadının denizde sırt üstü yattığı ve kurtarma çalışmalarının nasıl gerçekleştiği görülüyor.

Akaryakıt istasyonu çalışanı Vedat Demirel, olay anını şu şekilde anlattı: "Ben araca yakıt veriyordum, vatandaşın biri beni çağırdı, 'Bayan var, intihar etmek üzere' dedi. Şuradaki dubalara çıkmış, ben de koşup yakalamaya çalıştım fakat yakalayamadım. Sahil Güvenlik geldi fakat dalgadan dolayı kadın bu tarafa geldi. Vatandaşlar benim ayaklarımdan tuttular, ben aşağı salındım. Bayanın iki ayağından yakaladım ve oradan çıkardık. Ağzından köpük atıyordu fakat büyük bir ihtimalle iyidir. Yaşarsa da çok mutlu olurum" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gezeravcı duyurdu: "Birkaç yıl içinde yerli roketle Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
On binlerce kişi, İran'da Reisi ve beraberindekiler için düzenlenen veda törenine katıldı
Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!