Sarıyer'de Tekne Kazasında Kayıp Emre Erdoğan'ın Cansız Bedeni Bulundu

İstanbul Sarıyer'de 20 Ağustos'ta batan teknede kaybolan 30 yaşındaki Emre Erdoğan'ın cansız bedeni, 11 gün süren arama çalışmalarının ardından 31 Ağustos'ta Yeniköy açıklarında bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürerken, teknenin batma nedeni araştırılıyor.

İstanbul Sarıyer'de 20 Ağustos'ta batan bir teknede kaybolan 30 yaşındaki Emre Erdoğan'ın cansız bedeni, 11 gün süren yoğun arama çalışmalarının ardından 31 Ağustos'ta Yeniköy açıklarında bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, teknenin batma nedeni ve sorumluların tespiti için incelemeler sürüyor.

İstanbul Sarıyer'de 20 Ağustos'ta meydana gelen tekne kazasında, içinde dört kişi ve bir köpekle birlikte bulunan tekne bilinmeyen bir nedenle battı. Olayda, üç kişi ve köpek çevredeki bir başka tekne tarafından kurtarılırken, 30 yaşındaki Emre Erdoğan denizde kayboldu. 

Arama çalışmaları 11 gün boyunca sürdü ve nihayet 31 Ağustos'ta gece saatlerinde, Erdoğan'ın cansız bedeni Yeniköy açıklarında yüzeyde bulundu. Olay yerine intikal eden sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri, cesedi kıyıya çıkararak adli tıp kurumuna iletti. Yapılan otopsi ve incelemeler sonucunda cesedin kayıp Emre Erdoğan'a ait olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, teknenin batma sebebi araştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.