Sarıyer'deki cinayetin şüphelisi; Müşterilerimizi çaldı

Sarıyer'de İlhan Gürleyen, 8 Eylül'de tamirhanesi önünde başından vurularak öldürüldü. Cinayet şüphelisi Mehmet A.D.'nin, Gürleyen'in daha önce çalıştığı tamirhane sahibinin oğlu olduğu ve cinayeti, müşterileri çaldığı iddiasıyla işlediği belirlendi. Şüpheli gözaltına alındı.

Sarıyer'de İlhan Gürleyen isimli tamirhane sahibinin başından vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili şüphelinin, İlhan Gürleyen'in daha önce çalıştığı tamirhane sahibinin oğlu olduğu ortaya çıktı.

8 Eylül Pazar günü saat 12.00 sıralarında, Sarıyer Huzur Mahallesi'nde İlhan Gürleyen, kendi tamirhanesinin önünde otururken yanına yaklaşan bir kişi tarafından başından vurularak hayatını kaybetti. Şüpheli olay yerinden yaya olarak kaçtı.

DHA'nın haberine göre, Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada polis, cinayet anının bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildiğini tespit etti. Görüntülerde, gri mont ve kapüşonlu bir kişinin yürüyerek iş yerine geldiği ve hiç bir şey söylemeden İlhan Gürleyen'e ateş ettiği görüldü. Şüpheli, cinayet sonrası hızla kaçtı.

Polis, kısa sürede şüphelinin kimliğini belirledi. Mehmet A.D. (41) isimli şüphelinin kendi otomobiliyle olay yerine gelip, bir arka sokağa park ettikten sonra cinayeti gerçekleştirdiği, ardından aynı araçla kaçtığı belirlendi. Şüphelinin Başakşehir'de bulunan evinin önünde park halindeki aracında yapılan aramada cinayette kullanıldığı değerlendirilen bir 9 mm tabanca bulundu. Şüpheli, Başakşehir’de yürürken gözaltına alındı.

Yürütülen soruşturmada, Mehmet A.D.'nin İlhan Gürleyen'in daha önce çalıştığı tamirhanenin sahibinin oğlu olduğu anlaşıldı. İlhan Gürleyen, kendi dükkanını açmadan önce çalıştığı tamirhane sahibinin ölümünden sonra şüpheli Mehmet A.D.'nin iddiasına göre, Gürleyen'in müşterilerini çaldığını öne sürdüğü belirtildi. Polisteki sorgusunda cinayeti itiraf eden Mehmet A.D., Gürleyen’in müşterilerini çaldığı için cinayeti gerçekleştirdiğini söyledi.

Şüpheli Mehmet A.D.'nin polis işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.