Çıplak pozları çocuklarını rahatsız etmişti! 'Britney Spears kliplerindeki gibi seksi görünmeye çalışan..

Çıplak pozlarıyla son yıllarda gündeme gelen Britney Spears kafa karıştırıcı paylaşımları ve açıklamalarından sonrasında eşiyle ayrılmış olduğu iddialarıyla dikkat çekmişti. Şarkıcının belgeselini çeken yönetmen, Spears...

Vasilik davasının peşinden devamlı çıplak paylaşımlar icra eden, yeni fotoğraflar yerine eskiden çektiklerini yükleyen ve kafa karıştırıcı açıklamalar yazan Britney Spears, sürekli gündemde kalmayı başarıyor.

2013 senesinde şarkıcının yaşamını mevzu alan bir belgesel çeken yönetmen Fenton Bailey, Spears'ın medyada çizdiği portreden oldukça daha değişik bir insan bulunduğunu söylemiş oldu.

SiriusXM radyosuna konuşan ve "I Am Britney Jean" adllı belgeseli çeken Bailey, "Britney aslına bakarsak kliplerindeki benzer biçimde seksi görünmeye çalışan biri değil" dedi.

Yönetmen "Sahnede o şekilde biri fakat gerçek hayatta oldukça utangaç ve içe kapanık bir insan. Kendisi de sık sık 'Ben düzgüsel ve bunaltıcı bir insanım' der dururdu" ifadelerini kullandı.

Belgeseli yapmış olduğu esnada, şarkıcının kendi isteği haricinde ve babasının kontrolünde bulunduğunu fark etmediğini belirten yönetmen, "Menajeri ve babasının onun yanında bulunduğunu ve ona iyi geldiklerini düşünüyordum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek rol arkadaşı Sibel Taşçıoğlu'nun röportajını böldü
Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı
Serenay Sarıkaya: Özgür ve cesur olmak zorundaydım
Mal kavgası bitmiyor: İbrahim Tatlıses'in torunu isyan etti
“Kardeş Takımı 2” filmi geliyor