Şarkıcı Bengü, botoks yaptıran erkekleri eleştirdi: Botoks erkeklere uygun değil

Son zamanlarda magazin gündemine düşen ünlü erkeklerin botoks yaptırmalarına bir isimden de yanıt geldi! Güzel müzisyen Bengü; geçtiğimiz gün Girne'de sahneye çıktı. Erkek şarkıcıların yüzlerine yaptırdığı botoks ve estetik vakaları hakkında Bengü..

Mutlu ilişkilerini sürdüren Bengü ve Selim Selimoğlu'nun 2019 yılında Zeynep adında bir kızları, geçen yılın kasım ayında ise Selim adında ikinci çocukları dünyaya geldi.

Yoğun faaliyeti nedeniyle bugün adından söz ettiren Bengü, tüm çalışma zamanını kızı ve oğluyla birlikte geçiriyor.

Bengü, dün akşam Girne Rocks Otel'de sahne aldı. Altın rengi elbisesi ve makyajıyla oldukça şık görünen Bengü, sahne önünde basının sorularını yanıtladı.

Sahne kıyafeti ilgili konuşan müzisyen, "Uzun zamandır altın takmadım. Bu gece kendimize güzel bir tarz kazandırdık. Her konsere ayrı ayrı hazırlanıyorum. Öte yandan 15 yaşımdan beri sporu çok seviyorum. Hamileyken de spor yaptım. Kendimi ve kaslarımı geleceğe hazırladım" dedi.

"ŞARKIM VİRAL GİDİYOR"

Eski viral şarkılarından bahseden sanatçı, şunları söyledi: "Çok mutluyuz. Bu çok kıymetli bir şey. Saygı duyun, gerçekten ağlayın. Kalbim yine sakinleşti. Dedim. 20 yaşımdayken "Ölene kadar müzik yapacağım" dedim. Ölene kadar şarkılarım yayılmaya devam edecek. Çünkü biz yürekten, gönülden şarkı yapıyoruz. "Şimdi 25 yaşımdayken söylediğim şarkıyı 18 yaşında bir çocuk dinliyor." 

 

 

"ÇİZGİLERLE YAŞLANMAYI SEVİYORUM"

Bengü, son dönemde dikkat çeken erkek şarkıcıların yüzlerine botoks ve estetik yaptırıldığını hatırlatarak, şöyle konuştu: "Botoksun çok yapay olduğunu düşünüyorum. Kaz ayaklarımı seviyorum. Yüzümü nemlendiriyorum, vitamin yiyorum. Çizgilerle yaşlanmayı seviyorum. Botoks erkeklere uygun değildir. "Erkeklerin yaşlandıkça daha karizmatik hale geldiğini düşünüyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
Enis Arıkan'dan kıskançlık itirafı: 'Şoke oldum' diyerek anlattı
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü: Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu
Olgun Şimşek talihsiz kazayı ucuz atlattı
Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!