Şarkıcı Kobra Murat'ı müteahhit dolandırdı! Başına gelenleri anlattı

Kobra Murat, gerçek mal varlığını açıkladı: 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı dükkanı var. Otobüsle işe gittiğini belirten müzisyen, Fatih Belediyesi'nden çatı katını yükseltmesi için yardım istedi. Ayrıca dolandırıldığını ve çok para harcadığını vurguladı.

Kobra Murat olarak bilinen müzisyen Murat Divandiler, geçtiğimiz yıl yaptığı "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" açıklamasıyla gündem olmuştu. Ancak sonrasında bu ifadenin yanlış anlaşıldığını belirterek gerçek mal varlığını şöyle açıkladı:

"Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak yayıldı. Telefonum durmadan çalıyor. Gerçek varlığım; 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Ayrıca çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar altınlarım var. İnsanlar benden ev ve yardım istiyor. Benim arabam bile yok; işe giderken otobüsle gidiyorum. Yolda 10 bin lira para dağıtırım, ama Allah da bu insanları benim karşıma çıkarıyor."

Kobra Murat, yakın zamanda 'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programına katılarak Balat'ta yaptırdığı 4 katlı bina hakkında bilgi verdi. 4. katın üzerine bir teras eklemek istediğini ancak belediyeden izin alamadığını belirtti. "Fatih Belediyesi'ne sesleniyorum. Çatı katını biraz yükseltelim de çocuğumla birlikte oturalım. Galata Kulesi'ni görebiliyoruz. Çatımızı yükseltelim başkanım. Bu haliyle bitmedi; bitince göreceksiniz. Her katta tuvalet var ve jakuzi de koydum. Alt katta terzilik yapacağım," dedi.

Müzisyen, konuşmasında ayrıca çok para harcadığını ve bir müteahhit tarafından dolandırıldığını ifade ederek, "Çok para gitti, altınlar gitmedi. Hep çalıştım," şeklinde ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.